62281414 Kontakt os

Baggrund


 

En lille hyggelig privatejet vuggestue som åbnede den 7. januar 2008. Brumbassen er den første private vuggestue i Svendborg Kommune og en af de første på Fyn. Vuggestuen er beliggende i Skårup og er normeret til 22 børn.

Vuggestuen er ejet af  Christina og Sune Milling. De er bosiddende i Skårup og har tre sønner.

Vi har prioriteret, at gøre vuggestuen hjemlig og hyggelig så børn og forældre føler, at Brumbassen er rar og tryg at være en del af.

Vi lægger vægt på, at børnene får omsorg og nærhed og ikke mindst mulighed for at udvikle sig. Derfor er vores dagligdag præget af højt fagligt niveau med fokus på trivsel, læring og fællesskab.

Vi er meget udendørs, og vi synger og spiller musik hver dag med børnene og så laver vi en masse andre ting, som både er planlagte eller hvor vi griber nuet.

I Brumbassen er der plads til forskellighed. Vi ser på det enkelte barns behov samtidig med, at vi vægter fællesskabet, med øje for værdien af et positivt livssyn på hinanden og andre. Vi mener at glade voksne giver glade børn.

Det er vigtigt for os, at både børn og forældre føler sig trygge og velkomne.

Vi har en hyggelig ”fortælleskov” med store eventyrlige malerier med dyr – hvor små som store historier udfolder sig og udfordrer/udvikler det sanselige og sproglige.

Vi har også et helt specielt indendørs ”hus med hønsegård”, som er et legehjørne med uendelig mange muligheder for udviklende lege.

Der er plads til forskellige udfordringer for det motoriske og sanserne, men det er også et legeområde der giver den enkelte mulighed for, at lege for sig selv, når det er behovet.

Vi sørger for, at give børnene en sund,økologisk og varieret kost i den tid de er i Brumbassen.
Måltiderne er en vigtig del af barnets hverdag.

Vi bestræber os på rolige og hyggelige omgivelser under måltiderne, og forsøger at inddrage børnene i forberedelsen hertil.

Ansatte som er nærværende, fagligt dygtige, synlige og har humor og kan bidrage med liv og glæde i det daglige arbejde med børnene.