62281414 Kontakt os

Køkkenets specialiteter


 

På utallige opfordringer har vi besluttet at dedikere et “hjørne” af vores hjemmeside til opskrifter køkkenet. Alle opskrifter er afprøvet og kan varmt anbefales.

Spinatpandekager:

  • 150 gr. kogt spinat
  • 70 gr. majs
  • 40 gr. hvedemel
  • 1 dl. mælk
  • 1 æg
  • 1½ spsk. olie
  • 1 lille tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • ½ tsk. reven muskatnød
  • Olie til stegning

Alle ingredienser blandes og piskes sammen.

Steges på pande til små lækre pandekager.

Knækbrød:

  • 200 g. hvedemel
  • 1 1/4 dl olivenolie
  • 2 dl vand
  • 50 gr. havregryn
  • 50 gr. græskarkerner
  • 50 gr. hørfrø
  • 50 gr. solsikkekerner
  • 50 gr. sesamfrø
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1½ tsk salt

Ingredienserne blandes og rulles ud mellem to stykker bagepapir ca. 3 mm tyk,

herefter skæres de for, i passende stykker, med en kniv eller en pizzaskærer.

Bages i oven ved 200 gr. i 10 – 15 min (skal gerne have fået lidt kulør, ellers er de ikke sprøde).


Hjemmelavet figenpålæg:

  • 200 gr. mandler
  • 250 gr. figner
  • 100 gr. rosiner
  • 1 dl. vand

Det hele hakkes/blendes til ønsket konsistens

Advokado/banan smørrepålæg:

  • 1 advokado
  • 1/2 banan
  • 1 tsk. cremefraiche

Alle dele moses fint