62281414 Kontakt os

Personale


 

Indehaver af Brumbassen- din private vuggestue

Sune er gift med Christina og fælles har de 3 drenge. Han har en travl hverdag med egen virksomhed udover vores institution Brumbassen.

Sunes fritid er helliget familien og gode stunder med vennerne. Der udover er der intet bedre for ham end en god kamp i padeltennis. Entusiasmen for padeltennis deler han med hele familien – som har mange glade stunder sammen i sportens tegn.

Sune Milling deltager bl.a. i bestyrelsesmøder og er med til diverse arrangementer hen over året i Brumbassen.

Helle Huus Nielsen  pædagogisk leder

Helle er fra Skårup og har 2 store børn. Hun er alene mor og har masser af overskud til vores lille institution.

 

Kiwa Lund Andersen, daglig leder og pædagogmedhjælper

Kiwa bor i Vejstrup med hendes kæreste og bonussøn, som de har hos dem hver 2. weekend. Hun er en stor natur og dyreelsker og har selv en hund hjemme.

Kiwa startede i Brumbassen i oktober 2016 og har i mellemtiden været studerende i huset. Til vores glæde valgte Kiwa at blive fastansat som pædagogmedhjælper. Hun elsker musik og sang, nyder at synge og pjatte med børnene. Kiwa er meget passioneret i hendes arbejde med børnene og har altid brændt for at arbejde med vuggestuebørn.

Kiwa syntes at det er utroligt spændende at følge børnenes udvikling i den alder. Omsorgen og nærværen overfor børnene er det vigtigste for hende og det bedste er at mærke, alt det børnene giver tilbage.

Kiwa er i gang med at tage uddannelsen som pædagog på fjernstudiet, imens hun arbejder i Brumbassen, med hensigt på at overtage som Pædagogisk leder, når tiden er til det.

Kiwa er i lykkelige omstændigheder og går fra på barsel december 2022 og er tilbage igen september 2023.

 

Nina Naum – ØKO mad mor

Nina er ansat fra juni 2020. Hun er uddannet social/special pædagog  og har arbejdet indenfor dette område i flere år. Nina har hovedsageligt arbejdet med autismeområdet.

Igennem hendes tidligere job, har hun arbejdet med voksne, unge og børn. Heldigt for os i Brumbassen har Nina fået lyst til at prøve kræfter med noget helt andet.
Hun har erfaring med madlavning fra hendes tidligere arbejde på både aflastnings- og bostedsdelen, hvor det at lave god og sund mad til husets borgere, var en fast del af hverdagen. Hun laver inspirerende og velsmagende ØKO mad og ynder at vække børnenes smagsløg med nye lækre retter.

Kristina Nielsen – pædagogmedhjælper

Kristina er vores livline, hun bor i Skårup med sin forlovede og deres to drenge. De bor på en dejlig landejendom med 3 heste og en masse søde katte. Kristina har tidligere arbejdet indenfor landbruget, men kunne nu aldrig drømme om at lave andet, end at arbejde med de skønne børn. Vi elsker, at komme på besøg hjemme i haven ved Kristina med vores madpakker. Hvis vi er heldige kan vi få lov til at plukke græs til hestene:) Hun er smilende, stille og omsorgsfuld. Kristina er altid klar til at give en ekstra hånd og det nyder vi godt af. Hun er en god støtte og altid parat til at være hos os i Brumbassen.

Louise Nielsen – pædagog

 

Cecilie Hansen – pædagog

 

Louise – vikar

Louise er tidligere studerende her i huset, vi er så heldige at hun har lyst til at være vikar hos os, når hun kan, imens hun studere færdig til pædagog.
Louise er meget engageret i børnene og ønsker selv at arbejde i en vuggestue når hun er færdiguddannet. Vi er rigtig glade for at have Louise i huset.

Janni Jensen – vikar

Janni er vores heldags vikar, når vi har ferie og sygdom i huset. Hun er sød, smilende og imødekommende. Dejligt at vi er så heldige at have Janni tilknyttet vores hus.

Jette Jill Ellegaard – vikar

Jette er fast tilkaldevikar i Brumbassen. Vi nyder at kunne trække på Jette, når vi har brug for det, ved sygdom eller andet.
Jette har en masse erfaring med 0-3 årige, da hun har haft sin egen dagpleje, hun er sød og smilende og har en masse humor.

Pædagogstuderende og praktikanter

Vi har ca. 2 gange årlige 7 ugers studerende i deres første prøve praktik.

Det faste personale finder det at have studerende interessant og spændende. Idet der bliver stillet spørgmål til vores faglighed og daglige faste rutiner. Dette gør at vi bliver bevidste om, at hele tiden være i udvikling og intet i dagligdagen blive gjort, fordi det er det vi “plejer” at gøre.

 

 

Sanni Malmborg – administration

Sanni Malmborg er gift og har en voksen søn bosiddende i Island. Hun er uddannet i 1988 i Svendborg og har siden arbejdet indenfor kontor, både som alm kontormedarbejder samt leder. Sanni ynder at fiske og elsker at være i naturen både i selskab med andre og til de stille stunder – hvor kreativiteten kan blomstre. Samt tage en god lang tur på cyklen – for at se nye steder i vores skønne land

Sanni har igennem sit virke opbygget en stor almen viden omkring mange ting – hvilket vi gør brug af i Brumbassen. Sanni passer vores regnskab og kontor.