62281414 Kontakt os

Personale


 

Indehaver 

Sune Milling

 

 

Hanne Munkesø pædagog

Hanne er gift og har 2 voksne børn samt børnebørn. Hun blev færdig uddannede som pædagog i 1996 og har arbejdet i en kommunal institution i 15 år, hvorefter hun blev ansat i Brumbassen i 2011.

Hanne har taget uddannelsen som praktikvejleder, således at hun kan være med til at hjælpe de pædagogstuderende videre med deres uddannelse.

Carina Jakobsen køkken og pædagogmedhjælper

Carina er blevet fastansat fra juni 2019 som både køkkendame og pædagogmedhjælper. Carina har erfaring fra køkkenbranchen bl.a. har hun arbejdet for Claus Holm. Carina bor i Skårup med mand og barn.

Maj Poulsen pædagog og daglig leder

Maj bor i Svendborg med sin kæreste og har 2 børn. Hun er uddannet pædagog i 2014 og har siden Oktober 2016 været ansat i Brumbassen. Det er Maj som står for den daglige drift i Brumbassen i samarbejde med Sune og Bettina.

 

Kiwa Lund Andersen, pædagogmedhjælper

Kiwa er bosat i Svendborg og hører med til dem der cykler på arbejde. Kiwa er tidligere studerende i Brumbassen, men er nu fastansat som pædagogmedhjælper

 

Bettina B. Hedegaard – administrativ leder

Bettina bor i Svendborg med kæreste og hund. Er uddannet pædagog samt cand. pæd. i generel pædagogik. Bettina er en del af ledelsesgruppen i Brumbassen sammen med Sune og Maj.

 

Pædagogstuderende og praktikanter

Vi har løbende pædagogstuderende fra praktik 1-3 og når de skal skrive deres bachelorprojekt. Vi har desuden praktikanter sendt ud fra jobcenteret.