62281414 Kontakt os

Personale


 

Christina Milling, indehaver og pædagogisk leder

Jeg hedder Christina Milling og er indehaver af Brumbassen. Jeg er født i 1974 og bor i Skårup med min mand Sune, og vores 3 sønner.

Jeg er oprindelig uddannet kontorassistent og har bl.a. arbejdet i England. Jeg har desuden været stewardesse for Maersk og har også i en 3-årig periode arbejdet som kommunal dagplejer.

I min fritid står jeg bl.a. på ski, camperer og hygger mig sammen med familien.

Har i perioden fra 2013-2016 læst en prof.bachelor i pædagogik net/merit.

I forlængelse af min pædagogpraktik på Løkkehus Børnehjem, har jeg efterfølgende været tilknyttet som fast vikar hveranden weekend samt nogle hverdage i perioden fra jan.-dec. 2014.

Hanne Munkesø pædagog

Jeg hedder Hanne, er gift og har 2 voksne børn. Jeg blev færdig uddannede som pædagog i 1996 og har arbejdet i en kommunal institution i 15 år.

Jeg har løbende dygtiggjordt mig gennem kurser. Har endvidere uddannelsen som praktikvejleder, så jeg kan være med til at hjælpe de studerende videre med deres uddannelse.

Ida Kirkeby Skovbjerg pædagogmedhjælper

Jeg hedder Ida, bor i Gudbjerg er gift og har 2 børn. Jeg har tidligere arbejdet som dagplejer. I 2014 blev jeg ansat i et ressource forløb i Brumbassen og har siden Oktober 2016  været fastansat.

Maj Poulsen pædagog

Jeg hedder Maj, bor i Svendborg med sin kæreste og har 1 barn. Jeg er uddannet pædagog i 2014. Blev ansat i en rotationsstilling i sommeren 2016 i forbindelse med Christina uddannelse. Har siden Oktober 2016 været fastansat i Brumbassen.

På nuværende tidspunkt er Maj på barsel i perioden nov. 2017 – Nov. 2018

 

Kiwa Lund Andersen, pædagogmedhjælper

Jeg hedder Kiwa, bor på Thurø. Jeg har tidligere være tilknyttet Brumbassen som pædagogstuderende og arbejder nu som pædagogmedhjælper på 35 timer

 

Katrine – pædagogstuderende

Katrine er tilknyttet som pædagogstuderende i periode fra 1. december 2017 – 31.maj 2018