62281414 Kontakt os

Personale


 

Indehaver af Brumbassen- din private vuggestue

Sune er gift med Christina og fælles har de 3 drenge. Han har en travl hverdag med egen virksomhed udover vores institution Brumbassen.

Sunes fritid er helliget familien og gode stunder med vennerne. Der udover er der intet bedre for ham end en god kamp i padeltennis. Entusiasmen for padeltennis deler han med hele familien – som har mange glade stunder sammen i sportens tegn.

Sune Milling deltager bl.a. i bestyrelsesmøder og er med til diverse arrangementer hen over året i Brumbassen.

Helle Huus Nielsen pædagogisk leder samt konstitueret daglig leder

Helle er fra Skårup og har 2 store børn. Hun er alene mor og har masser af overskud og er meget engageret i vores lille institution.

Helle har tidligere været i en lederstilling og heraf kan vi drage stor fordel. Hun er smilende og imødekommende, og tager stor del i dagens gøremål. Helle er at finde i børnehøjde mellem vores små mennesker, hvor hun nyder at se børnenes udvikling, drage omsorg, give udfordringer og lærer børnene nye færdigheder – men er også lidt på kontoret til de gøremål der er at finde der.

Hun er konstitueret daglig leder i Kiwa Andersens barselsperiode fra dec. 2022 til sept. 2023

Kiwa Lund Andersen, daglig leder og pædagogmedhjælper

Kiwa bor i Vejstrup med hendes kæreste og bonussøn, som de har hos dem hver 2. weekend. Hun er en stor natur og dyreelsker og har selv en hund hjemme.

Kiwa startede i Brumbassen i oktober 2016 og har i mellemtiden været studerende i huset. Til vores glæde valgte Kiwa at blive fastansat som pædagogmedhjælper. Hun elsker musik og sang, nyder at synge og pjatte med børnene. Kiwa er meget passioneret i hendes arbejde med børnene og har altid brændt for at arbejde med vuggestuebørn.

Kiwa syntes at det er utroligt spændende at følge børnenes udvikling i den alder. Omsorgen og nærværen overfor børnene er det vigtigste for hende og det bedste er at mærke, alt det børnene giver tilbage.

Kiwa er i gang med at tage uddannelsen som pædagog på fjernstudiet, imens hun arbejder i Brumbassen, med hensigt på at overtage som Pædagogisk leder, når tiden er til det.

Kiwa er i lykkelige omstændigheder og går fra på barsel december 2022 og er tilbage igen september 2023.

 

Jette Jill Ellegaard – ØKO mad mor

 

Jette vikarierer til vi finder en løsning for køkkenet.

Kristina Nielsen – pædagogmedhjælper

Kristina er vores livline, hun bor i Skårup med sin forlovede og deres to drenge. De bor på en dejlig landejendom med 3 heste og en masse søde katte. Kristina har tidligere arbejdet indenfor landbruget, men kunne nu aldrig drømme om at lave andet, end at arbejde med de skønne børn. Vi elsker, at komme på besøg hjemme i haven ved Kristina med vores madpakker. Hvis vi er heldige kan vi få lov til at plukke græs til hestene:) Hun er smilende, stille og omsorgsfuld. Kristina er altid klar til at give en ekstra hånd og det nyder vi godt af. Hun er en god støtte og altid parat til at være hos os i Brumbassen.

Louise Nielsen – pædagog

Louise er 32 år, er født og opvokset på Sydfyn, og er bosat i Svendborg. I hendes fritid nyder hun tid med venner og familie, computer- og brætspil, og er både ude- og inde-rollespiller.
Hun har et kreativt hjerte og står for vuggestuens ugentlige teater-samling. Desuden elsker hun at udfordre børnenes motorik og sanser, oftest ved tumling, stå-på-hovedet og kolbøtter, og kropslige tryk.
Louise er uddannet i 2019, og har bl.a. interesse for udeliv, dannelse og social udvikling, kreative aktiviteter, og sansernes verden.
Hun er tit at finde på gulvet eller i den røde stol med ét til flere børn på skødet, og der er altid et lår og et kram til det barn der trænger. Hun vægter omsorg, humor og nærvær, og at der skal være plads og tid til hvert enkelt barn.

 

Cecilie Hansen – pædagog

Cecilie er 29 år og er bosat på skønne Thurø. Der bor hun sammen med hendes kæreste Martin og deres lille langhårede gravhund. Cecilies faglige kæphest er musikken i børnehøjde. Hun elsker at finde guitaren frem til vores samling hver morgen.

På gulvet er Cecilie tit at finde blandt børnene, og deler glædeligt et kram og en plads eller to på hendes skød. Hun er også optaget af science og sprog inden for målgruppen 0-3 år, og Cecilie elsker at læse for børnene, og at eksperimentere, som styrker børnenes nysgerrighed. Cecilie er en spasmager og elsker at få både børnene og hendes kollegaer til at grine, og at sprede arbejdsglæde i Brumbassen.

 

Emma – vikar for Kiwa

Emma valgte sidste år at rykke teltpælene op i København for at flytte til dejlige Skårup på Sydfyn sammen med sin kæreste Tobias og deres lille søn Eik. Her udlever de drømmen om at bo på en gammel gård, bo tættere på naturen og spise grøntsager fra deres egen køkkenhave. Siden Emma kom til Sydfyn har hun arbejdet som først tilkaldevikar i Brumbassen og nu som barselsvikar for Kiwa. Med en bibliotekaruddannelse i bagagen er Emma altid klar på at finde bøgerne frem og smitte børnene med sin læseglæde. Derudover er Emma et omsorgsfuldt og nærværende væsen, der holder meget af at arbejde i børnehøjde.

Janni Jensen – vikar

Janni er vores heldags vikar, når vi har ferie og sygdom i huset. Hun er sød, smilende og imødekommende. Dejligt at vi er så heldige at have Janni tilknyttet vores hus.

Jette Jill Ellegaard – vikar

Jette er fast tilkaldevikar i Brumbassen. Vi nyder at kunne trække på Jette, når vi har brug for det, ved sygdom eller andet.
Jette har en masse erfaring med 0-3 årige, da hun har haft sin egen dagpleje, hun er sød og smilende og har en masse humor.

Pædagogstuderende og praktikanter

Vi har ca. 2 gange årlige 7 ugers studerende i deres første prøve praktik.

Det faste personale finder det at have studerende interessant og spændende. Idet der bliver stillet spørgmål til vores faglighed og daglige faste rutiner. Dette gør at vi bliver bevidste om, at hele tiden være i udvikling og intet i dagligdagen blive gjort, fordi det er det vi “plejer” at gøre.

 

 

Sanni Malmborg – administration

Sanni Malmborg er gift og har en voksen søn bosiddende i Island. Hun er uddannet i 1988 i Svendborg og har siden arbejdet indenfor kontor, både som alm kontormedarbejder samt leder. Sanni ynder at fiske og elsker at være i naturen både i selskab med andre og til de stille stunder – hvor kreativiteten kan blomstre. Samt tage en god lang tur på cyklen – for at se nye steder i vores skønne land

Sanni har igennem sit virke opbygget en stor almen viden omkring mange ting – hvilket vi gør brug af i Brumbassen. Sanni passer vores regnskab og kontor.