62281414 Kontakt os

Personale


 

Indehaver 

Sune Milling

 

Hanne Munkesø pædagog

Jeg hedder Hanne, er gift og har 2 voksne børn. Jeg blev færdig uddannede som pædagog i 1996 og har arbejdet i en kommunal institution i 15 år.

Jeg har løbende dygtiggjordt mig gennem kurser. Har endvidere uddannelsen som praktikvejleder, så jeg kan være med til at hjælpe de studerende videre med deres uddannelse.

Katja Svaneberg pædagogmedhjælper

Katja er ansat i et barselsvikariat indtil Maj kommer tilbage ultimo 2018. Katja er gift med Jesper bor på Thurø sammen med sine 4 børn.

Maj Poulsen pædagog

Jeg hedder Maj, bor i Svendborg med sin kæreste og har 2 børn. Jeg er uddannet pædagog i 2014. Blev ansat i en rotationsstilling i sommeren 2016 i forbindelse med Christina uddannelse. Har siden Oktober 2016 været fastansat i Brumbassen.

På nuværende tidspunkt er Maj på barsel i perioden nov. 2017 – Nov. 2018

 

Kiwa Lund Andersen, pædagogmedhjælper

Jeg hedder Kiwa, bor på Thurø. Jeg har tidligere være tilknyttet Brumbassen som pædagogstuderende og arbejder nu som fastansat pædagogmedhjælper

 

Julia Antunes – Pædagog

Julia bor i Svendborg uddannet pædagog i Januar 2017. Julia har været tilknyttet Brumbassen siden december 2015, først i et halvt år som pædagogstuderende, og derefter som fast vikar indtil hun i Januar 2017 blev fastansat i Brumbassen.

 

Pædagogstuderende

Vi har løbende studerende og vi har lige fra Praktik 1 til praktik 3.