62281414 Kontakt os

Personale


 

Indehaver af Brumbassen- din private vuggestue

Sune Milling

 

 

Hanne Munkesø pædagog

Hanne er gift og har 2 voksne børn samt børnebørn. Hun blev færdig uddannede som pædagog i 1996 og har arbejdet i en kommunal institution i 15 år, hvorefter hun blev ansat i Brumbassen i 2011. Hanne er kreativ, glad for naturen og udelivet i vuggestuen. Hun er smilende og elsker jobbet som pædagog.

Hanne har taget uddannelsen som praktikvejleder, således at hun kan være med til at hjælpe de pædagogstuderende videre med deres uddannelse.

Nina Naum – ØKO mad mor

Nina er ansat fra juni 2020. Hun er uddannet pædagog men har valgt nye veje. Nina har tidligere lavet mad i den institution hun var ansat i og det nyder vi godt af i dag. Hun laver inspirerende og velsmagende ØKO mad og ynder at pirre børnenes smagsløg med nye lækre retter.

Maj Poulsen pædagog

Maj bor i Svendborg med hendes mand og deres 2 børn. Hun er uddannet pædagog i 2014 og har siden oktober 2016 været ansat i Brumbassen. Maj er smilende og altid i godt humør. Hun er glad for naturen og “ælsker” at være ude med børnene og lave kreative ting med ting fra naturen. Hun er til hyggestunder og ting med gang i den.

 

Kiwa Lund Andersen, pædagogmedhjælper

Kiwa hører med til dem der cykler på arbejde. Hun er tidligere studerende i Brumbassen og er nu fastansat som pædagogmedhjælper, hvilket vi er utrolig glade for. Kiwa er smilende og imødekommende samt meget kreativ. Hun er inspirerende og har flair for IT, hvilket vi drager nytte af til tider.

 

Louise Schmidt Thrane – pædagogisk leder

Louise er gift, mor til 2 samt 2 bonusbørn. Hun er bosiddende i Nyborg, men kender Skårup som hendes egen bukselomme. Louise har været ansat i Svendborg Kommune igennem mange år, bl.a. haft hendes virke i Bakkehuset, Skårup Skole og SFOén.

Louise er hjertevarm, kreativ, smilende samt imødekommende og så “ælsker” hun børn.

 

Pædagogstuderende og praktikanter

Vi har løbende pædagogstuderende fra praktik 1-3 og når de skal skrive deres bachelorprojekt. Vi har desuden praktikanter sendt ud fra jobcenteret.

 

Kristina Nielsen

Fast vikar

Fast vikar

Kristina er vores livline. Hun er smilende, stille og omsorgsfuld. Altid klar til at give en ekstra hånd og det nyder vi godt af.

Trine Bech Hansen

Fast vikar

Fast vikar

Trine er vores 2. faste vikar og altid klar til at træde til, når vi har ferie og sygdom i huset. Hun er sød og smilende samt imødekommende.