62281414 Kontakt os

Personale


 

Indehaver af Brumbassen- din private vuggestue

Sune er gift med Christina og fælles har de 3 drenge. Han har en travl hverdag med egen virksomhed udover vores institution Brumbassen.

Sunes fritid er helliget familien og gode stunder med vennerne. Der udover er der intet bedre for ham end en god kamp i padeltennis. Entusiasmen for padeltennis deler han med hele familien – som har mange glade stunder sammen i sportens tegn.

Sune Milling deltager bl.a. i bestyrelsesmøder og er med til diverse arrangementer hen over året i Brumbassen.

Hanne Munkesø  pædagogisk leder

Hanne er gift, har 2 voksne børn og 3 bonusbørn samt en masse børnebørn. Hun blev færdig uddannede som pædagog i 1996 og har arbejdet i en kommunal institution i 15 år, hvorefter hun blev ansat i Brumbassen i 2011. Hanne er kreativ, glad for naturen og udelivet i vuggestuen.

Hanne er vild med sit job som pædagog, hun finder det fascinerende at følge et barn fra tidligt i livet til børnehavestart. At være med til at støtte børnene i deres udvikling og se den personlighed de udvikler. Hanne elsker nærværet og den tillid børnene viser hende. Børneyoga er en stor interesse for Hanne, dette bruges flittigt i Brumbassen bl.a. til mindfullness til stor glæde for børnene.

Hanne har taget uddannelsen som praktikvejleder, således at hun kan være med til at hjælpe de pædagogstuderende videre med deres uddannelse.

Maj Poulsen pædagog

Maj bor i Svendborg med hendes mand og deres 2 børn.

Hun er uddannet pædagog i 2014 og har siden oktober 2016 været ansat i Brumbassen.

Maj finder stor inspiration i at være i uderummet, at være i “haven” er en god kilde til ro og fordybelse, både privat og i Brumbassen. Den største inspiration Maj finder ved om jobbet som pædagog er at alt det hun giver til børnene får hun trefoldigt igen. At finde lige præcis det i barnets udvikling, som hun kan understøtte er det der gør arbejdet spændende for hende.

 

Kiwa Lund Andersen, pædagogmedhjælper

Kiwa bor i Vejstrup med hendes kæreste og bonusbørn, som de har hos dem hver 2. weekend. Hun er glad for dyr og har selv en fri kanin.

Kiwa startede i Brumbassen i oktober 2016 og har i mellemtiden været studerende i huset. Til vores glæde valgte Kiwa at blive fastansat som pædagoghjælper. Hun elsker musik og sang, nyder at synge og spille med børnene. Kiwa er meget passioneret omkring hendes arbejde med børnene og har altid brændt for at arbejde med vuggestuebørn.

Kiwa syntes at det er utroligt spændende at følge børnenes udvikling i den alder.

Kiwa er vores IT supporter på brugerniveau. Dejligt at have det at trække på i daglig dagen.

 

Nina Naum – ØKO mad mor

Nina er ansat fra juni 2020. Hun er uddannet social/special pædagog  og har arbejdet indenfor dette område i flere år. Nina har hovedsageligt arbejdet med autismeområdet.

Igennem hendes tidligere job, har hun arbejdet med voksne, unge og børn. Heldigt for os i Brumbassen har Nina fået lyst til at prøve kræfter med noget helt andet.
Hun har erfaring med madlavning fra hendes tidligere arbejde på både aflastnings- og bostedsdelen, hvor det at lave god og sund mad til husets borgere, var en fast del af hverdagen. Hun laver inspirerende og velsmagende ØKO mad og ynder at vække børnenes smagsløg med nye lækre retter.

Kristina Nielsen – pædagogmedhjælper

Kristina er vores livline. Hun er smilende, stille og omsorgsfuld. Kristina er altid klar til at give en ekstra hånd og det nyder vi godt af. Vi elsker også at komme på besøg hjemme i haven hos Kristina med vores madpakker, her er der katte og heste, som vi kan beundre. Hvis vi er heldige kan vi få lov til at plukke græs til hestene:) Hun er en god støtte og altid parat til at være hos os i Brumbassen.

Michelle Meinert Pedersen – pædagog

Michelle bor i Ringe med hendes kæreste, sammen har de 2 børn.

Hun er uddannet pædagog i 2020 og er i september 2021 blevet ansat i Brumbassen. Michelle har tidligere været tilknyttet vores institution under uddannelsen til pædagog.

Michelle har altid brændt for at arbejde med vuggestuebørn, fordi det er netop her hun føler, hun kan gøre en forskel. Hun elsker at modtage de små poder og følge dem gennem deres første år. At understøtte og opleve deres udvikling indtil børnehaven, sætter Michelle en stor pris på, at være en del af. Hun vægter tryghed, omsorg og nærvær højt for de små.

Michelle er altid klar på en masse leg og aktiviteter med børnene både inde og ude.

Janni Jensen – vikar

Janni er vores heldags vikar, når vi har ferie og sygdom i huset. Hun er sød, smilende og imødekommende. Dejligt at vi er så heldige at have Janni tilknyttet vores hus.

Jette Jill Ellegaard – vikar

Jette er vores nye ekstra vikar. Dejligt at have Jette til at trække på, når enderne ikke når sammen. Vi er glade for at have Jette med om bord i Brumbassen.

Pædagogstuderende og praktikanter

Vi har ca. 2 gange årlige 7 ugers studerende i deres første prøve praktik.

Det faste personale finder det at have studerende interessant og spændende. Idet der bliver stillet spørgmål til vores faglighed og daglige faste rutiner. Dette gør at vi bliver bevidste om, at hele tiden være i udvikling og intet i dagligdagen blive gjort, fordi det er det vi “plejer” at gøre.

 

 

Sanni Malmborg – administration

Sanni Malmborg er gift og har en voksen søn bosiddende i Island. Hun er uddannet i 1988 i Svendborg og har siden arbejdet indenfor kontor, både som alm kontormedarbejder samt leder. Sanni ynder at fiske og elsker at være i naturen både i selskab med andre og til de stille stunder – hvor kreativiteten kan blomstre. Samt tage en god lang tur på cyklen – for at se nye steder i vores skønne land

Sanni har igennem sit virke opbygget en stor almen viden omkring mange ting – hvilket vi gør brug af i Brumbassen. Sanni passer vores regnskab og kontor.