62281414 Kontakt os

Personale


 

Indehaver af Brumbassen- din private vuggestue

Sune Milling er ejer af Brumbassen og deltager bl.a. i bestyrelsesmøder og er med til diverse arrangementer hen over året.

 

 

Hanne Munkesø pædagog

Hanne er gift, har 2 voksne børn og 3 bonusbørn samt en masse børnebørn. Hun blev færdig uddannede som pædagog i 1996 og har arbejdet i en kommunal institution i 15 år, hvorefter hun blev ansat i Brumbassen i 2011. Hanne er kreativ, glad for naturen og udelivet i vuggestuen.

Hanne er vild med sit job som pædagog, hun finder det fascinerende at følge et barn fra tidligt i livet til børnehavestart. At være med til at støtte børnene i deres udvikling og se den personlighed de udvikler. Hanne elsker nærværet og den tillid børnene viser hende. Børneyoga er en stor interesse for Hanne, dette bruges flittigt i Brumbassen bl.a. til mindfullness til stor glæde for børnene.

Hanne har taget uddannelsen som praktikvejleder, således at hun kan være med til at hjælpe de pædagogstuderende videre med deres uddannelse.

Nina Naum – ØKO mad mor

Nina er ansat fra juni 2020. Hun er uddannet social/special pædagog  og har arbejdet indenfor dette område i flere år. Nina har hovedsageligt arbejdet med autismeområdet.

Igennem hendes tidligere job, har hun arbejdet med voksne, unge og børn. Heldigt for os i Brumbassen har Nina fået lyst til at prøve kræfter med noget helt andet.
Hun har erfaring med madlavning fra hendes tidligere arbejde på både aflastnings- og bostedsdelen, hvor det at lave god og sund mad til husets borgere, var en fast del af hverdagen. Hun laver inspirerende og velsmagende ØKO mad og ynder at vække børnenes smagsløg med nye lækre retter.

Maj Poulsen pædagog

Maj bor i Svendborg med hendes mand og deres 2 børn.

Hun er uddannet pædagog i 2014 og har siden oktober 2016 været ansat i Brumbassen.

Maj finder stor inspiration i at være i uderummet, at være i “haven” er en god kilde til ro og fordybelse, både privat og i Brumbassen. Den største inspiration Maj finder ved om jobbet som pædagog er at alt det hun giver til børnene får hun trefoldigt igen. At finde lige præcis det i barnets udvikling, som hun kan understøtte er det der gør arbejdet spændende for hende.

 

Kiwa Lund Andersen, pædagogmedhjælper

Kiwa bor i Vejstrup med hendes kæreste og bonusbørn, som de har hos dem hver 2. weekend. Hun er glad for dyr og har selv en fri kanin.

Kiwa startede i Brumbassen i oktober 2016 og har i mellemtiden været studerende i huset. Til vores glæde valgte Kiwa at blive fastansat som pædagoghjælper. Hun elsker musik og sang, nyder at synge og spille med børnene. Kiwa er meget passioneret omkring hendes arbejde med børnene og har altid brændt for at arbejde med vuggestuebørn.

Kiwa syntes at det er utroligt spændende at følge børnenes udvikling i den alder.

Kiwa er vores IT supporter på brugerniveau. Dejligt at have det at trække på i daglig dagen.

 

Louise Schmidt Thrane – pædagogisk leder

Louise er gift, mor til 2 samt 2 bonusbørn. Hun er bosiddende i Nyborg, men kender Skårup som hendes egen bukselomme. Louise har været ansat i Svendborg Kommune igennem mange år, bl.a. haft hendes virke i Bakkehuset, Skårup Skole og SFOén.

Louise er hjertevarm, kreativ, smilende samt imødekommende og så “ælsker” hun børn.

 

Pædagogstuderende og praktikanter

Vi har ca. 2 gange årlige 7 ugers studerende i deres første prøve praktik.

Det faste personale finder det at have studerende interessant og spændende. Idet der bliver stillet spørgmål til vores faglighed og daglige faste rutiner. Dette gør at vi bliver bevidste om, at hele tiden være i udvikling og intet i dagligdagen blive gjort, fordi det er det vi “plejer” at gøre.

 

 

Kristina Nielsen

Fast vikar

Fast vikar

Kristina er vores livline. Hun er smilende, stille og omsorgsfuld. Altid klar til at give en ekstra hånd og det nyder vi godt af.

Trine Bech Hansen

Fast vikar

Fast vikar

Trine er vores 2. faste vikar og altid klar til at træde til, når vi har ferie og sygdom i huset. Hun er sød og smilende samt imødekommende.